پاورپوینت ورد پی دی اف|تحقیق مقاله پروژه |پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت
پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت
پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینتنوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد اسلاید : 33 اسلاید قسمتی از متن .ppt :     روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت مقدمه علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای                                     نگهداری محصولات باعث می شود.  تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه  به  اینکه میوه ها  موجودات  زنده  هستند، در  فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند .      علم فیزیولوژی بعد از برداشت  شرایط  حفظ کیفیت  محصولات  را در مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد. عوامل مﺆثر بر فساد محصولات 1- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی...

پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 33 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

 

 

 

 

روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

مقدمه

علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت
حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای                                    
نگهداری محصولات باعث می شود.  تا از ضایعات محصولات باغبانی
کاسته شود . با توجه  به  اینکه میوه ها  موجودات  زنده  هستند، در
 فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند .     
علم فیزیولوژی بعد از برداشت  شرایط  حفظ کیفیت  محصولات  را
در مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد.

عوامل مﺆثر بر فساد محصولات

1- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود.
2- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد .
3- رطوبت: به عنوان یک حلال سبب تسهیل انجام بسیاری از واکنش های مخرب می شود .
4- اکسیژن: اکسیژن با اجزای ماده غذایی وارد واکنش می شد و تولید محصولات نا مطلوبی می کند.
5- حرارت: گرما نقش اساسی در فساد ماده غذایی دارد و افزایش درجه حرارت سبب تسریع فعالیت های مخرب می شود
6- نور: سبب نابودی بسیاری از ویتامین ها مانند A،CوB2  می شودواجزای رنگین ماده را نیز از بین می برد .

نگهداری محصولات بعد از برداشت

گرمای محسوس ماده

گرمای ناشی از تنفس

نفوذ گرما به درون ماده



قیمت: 5,000 تومان

پس از پرداخت لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید آن دانلود کنید، همچنین لینک دانلود به ایمیل شما نیز ارسال می شود.





سایر محصولات :

پاورپوینت با موضوع ضرورت و تبیین ابعاد طرح تدوین سند توسعه کارآفرینی صنعت نفت


پاورپوینت با موضوع سابقه كارآفريني در ايران


پاورپوینت با موضوع جراحی عروق


پاورپوینت درباره جرائم زندانیان بند نسوان


پاورپوینت درباره هورمون درمانی وخطر بدخیمی در آندومتریوز


پاورپوینت با موضوع هیپنوتیزم درمانی و هوشیاری


پاورپوینت با موضوع حركات اصلاحي وضعيت صحيح خوابيدن


پاورپوینت با موضوع ایده ها و پدیده های نوین در بازاریابی


پاورپوینت منتخبی از قانون کار جمهوری اسلامی ایران و هماهنگی بین کارگران ,کارفرمایان


پاورپوینت با موضوع استراتژی کارآفرینی


پاورپوینت با موضوع ماشين هاي ساده(اهرم)(دانش آموزی)


پاورپوینت فیزیولوژی تولید مثل Reproduction Physiology (کولیواژ)


پاورپوینت در مورد لجستیک رگراسیون Logistic Regression


پاورپوینت مبانی جامعه شناسی


پاورپوینت بیماری کیست هیداتیک(انگل اکینوکوکوس گرانولوزوس)


پاورپوینت جمعیت شناسی


پاورپوینت ماهی شناسی عمومی(Ichthyology)


پاورپوینت دوره کواترنری و اتفاقات آن


پاورپوینت اتصال سری مقاومت های اهمی(دانش آموزی)


پاورپوینت مهارتهای خرد در مشاوره


پاورپوینت با موضوع آمادگی و واکنش در شرایط اضطراری


پاورپوینت کامل و جامع مسائل نوجوانان و جوانان


پاورپوینت با موضوع سابقه كارآفريني در ايران


پاورپوینت با موضوع هیپنوتیزم درمانی و هوشیاری


پاورپوینت با موضوع حركات اصلاحي وضعيت صحيح خوابيدن


پاورپوینت با موضوع ایده ها و پدیده های نوین در بازاریابی


پاورپوینت منتخبی از قانون کار جمهوری اسلامی ایران و هماهنگی بین کارگران ,کارفرمایان


پاورپوینت با موضوع استراتژی کارآفرینی


پاورپوینت با موضوع استراتژی جودویی


پاورپوینت با موضوع جذام هپاتیت سرطان



کلمات کلیدی :nbsp nbsp nbsp روشهای نگهداری مرکبات سبب کاهش کیفیت خود ماده غذایی انزیم هایی هستند ماده غذایی دارای nbsp nbsp ماده غذایی نگهداری محصولات محصولات بعد های مخرب روشهای نگهداری مرکبات بعد نگهداری مرکبات آنزیم های دارای آنزیم نگهداری محصولات برداشت غذایی اکسیژن واکنش حرارت گرمای بسیاری پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشتnbsp nbsp nbsp روشهای نگهداری مرکبات سبب کاهش کیفیت خود ماده غذایی انزیم هایی هستند ماده غذایی دارای nbsp nbsp ماده غذایی نگهداری محصولات محصولات بعد های مخرب روشهای نگهداری مرکبات بعد نگهداری مرکبات آنزیم های دارای آنزیم نگهداری محصولات برداشت غذایی اکسیژن واکنش حرارت گرمای بسیاری
سایر محصولات